Restaurant de Witte Hoeve, tussen Vasse en Ootmarsum

Net buiten Vasse, aan de doorlopende weg richting Ootmarsum, ligt de Witte Hoeve. Het romantisch Engels ingerichte restaurant ligt aan de voet van de Nutter Es. Voorzien van ruim terras en zonnige serre biedt het plaats aan ongeveer tachtig gasten.

Met uitzicht over de glooiende essen van het Twentse land kun je hier genieten van (h)eerlijke gerechten uit de Franse keuken die regionale bekendheid geniet. De nadruk ligt vooral op de seizoen- en streekproducten zoals asperges en het wild.

Men serveert de gerechten uit de streek met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Recentelijk introduceerde de Witte Hoeve een nieuw concept naast de à la carte specialiteiten en menu’s. Een gezellige proeverij van kleine gerechtjes naar keuze voor de vaste prijs van € 29,50 per persoon. U heeft ook de mogelijkheid voor het Mini’s voor Maxi’s arrangement. Een gezellige proeverij van kleine gerechtjes naar keuze.


De Liskoel, net buiten Vasse


Bourgondisch genieten met een Twentse knipoog. Sinds 1953 een typische karakteristiek Twents bedrijf gelegen in het toeristische dorpje Vasse. Een toplocatie voor culinair genot. De Liskoel is gespecialiseerd in kleine en intieme diners. U waant zich binnen in een romantische ambiance. Buiten geniet u op het luxe tuinterras.


Kwaliteit staat bij de Liskoel voorop. De chefkok is tevens de eigenaar van deze
horecagelegenheid.

Restaurant de Liskoel Kok

Theehuis Dennenoord bij Ootmarsum

Op een van de mooiste locaties in Twente, tussen Vasse en Ootmarsum, ligt
Theehuis Dennenoord. Het Theehuis is een origineel houten pandje uit 1921 waar nostalgie de moderne tijd ontmoet. Het Theehuis bevindt zich tussen de bossen en is een ideale plek om uit te rusten na een heerlijke wandeling of fietstocht.

De huisgemaakte High Tea is de specialiteit van Theehuis Dennenoord. Een echte theemaaltijd met naast scones, teabread, sandwiches en taart ook diverse hartige lekkernijen. Ook wordt u verrast met een voorgerecht geïnspireerd op het seizoen.
Ook serveren ze de traditionele Afternoon Tea met scones geserveerd met clotted cream en home made jam, sandwiches en tea sweets.

Daarnaast bent u van harte welkom voor een lunch of een stuk heerlijk gebak uit eigen keuken. De op het zelfde erf gelegen Shop is ook zeker de moeite waard!

Kom genieten op onze camping en bezoek zeker een restaurant bij Ootmarsum!


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>