Comfort Camping Twente Overijssel

Het kampeerterrein van camping Dal van de Mosbeek is ruim opgezet met 132 comfort kampeerplaatsen tussen 160 en 200 vierkante meter groot. Iedere plek heeft een eigen watertapkraan, kabeltelevisieaansluiting, elektra van 10 tot 16 ampère en afvoer op het riool voor vuil water. Tevens beschikt het gehele terrein over gratis draadloos internet (WiFi).

De camping is voorzien van een modern sanitairgebouw met onder andere vloerverwarming, ruime douches, een familiedouche, was- en toiletvoorzieningen, een babywasruimte, wasserette met wasmachines en droger en een stortpunt voor het chemisch toilet. Uiteraard is er gedacht aan de mindervalide kampeerder. Speciaal voor hen is er een aangepaste toilet- en wasgelegenheid.

Voor campers is er een speciaal camper verzorginspunt gerealiseerd, met onder andere een stortplaats voor het afvalwater, het reinigen van de afvalwatertank en het vullen van de watertank.

Verder zijn de diverse velden op de camping autovrij. Aan de rand van de velden zijn speciale parkeerstroken aangelegd, zodat uw auto in alle gevallen wel dicht bij uw caravan of tent staat. Mindervalide gasten kunnen in overleg met de familie Nijhuis hun auto op de kampeerplek kwijt.

Centraal op het terrein zijn er twee schitterende jeu des boules banen aangelegd. Ook voor families met kleine kinderen is camping Dal van de Mosbeek een absolute aanrader. Op het terrein zijn diverse speeltoestellen met glijbanen, schommels en zandbakken, trampolines, skelters en een tafeltennistafel aanwezig. Ons reusachtige air-luchtkussen is een uitaging voor jong en oud.

Aan de Noord-west zijde van ons kampeerterrein gaat een looppad gelijk het bos in. Ideaal om uw hond uit te laten of voor zomaar een heerlijk ommetje in de natuur.

Natuurlijk kamperen in Twente!

>