De familie Nijhuis heet u van harte welkom op "Erve Nejhoes"!


Familie nijhuis

Wij, Kim, John, Agnes en Jan Nijhuis, genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor!

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. U kunt ons mailen of bellen. Wij zien u graag op onze mooie camping in Twente!

Terrein van ruim 6 hectare

Bij veel recreanten zijn we vanouds bekend als "Erve Nejhoes", een eeuwenoud familiebedrijf, gelegen in het fraaie Dal van de Mosbeek in Mander / Vasse bij Ootmarsum en Tubbergen.

Rond 2005 vond er een herinrichting van het agrarisch gebied plaats in de omgeving van Mander. De familie Nijhuis besloot mede hierdoor te stoppen met de melkveehouderij en zich verder te richten op de recreatieve tak.

In de winter van 2008-2009 is camping Dal van de Mosbeek aangelegd op een terrein van ruim 6 hectare.

Bakspieker

Ons pittoreske receptiegebouwtje is een voormalige bakspieker, ook wel een bakkershuisje genoemd. Deze bakspieker is rond het jaar 1700 gebouwd. Destijds ook al door de familie Nijhuis. In 2008 is deze bakspieker geheel gerestaureerd, onder scherp toezicht van het Overijssels Landschap. Onze bakspieker staat namelijk ook op de Rijksmonumentenlijst. 
Meer over onze bakspieker leest u hier.

Contact camping dal van de mosbeek

Camping in Twente - contact

Adres: Uelserweg 153
7663 TD Mander

Telefoon: 0541-680644

WhatsApp: 06-13448417

>