Welkom in de Manderhoeve

Welkom in de Manderhoeve! Bijzonder verblijven in Twente

Onze prachtige groepsaccommodatie is geschikt voor familie- en vriendengroepen tot 40 personen. Ook voor zorggroepen en zakelijke bijeenkomsten met of zonder overnachting is de Manderhoeve een toplocatie. De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er maarliefst 12 ruime slaapkamers voor 1-4 personen, voorzien van 1 persoons boxspringbedden, allen met een eigen sanitair. Op enkele kamers komt als extra een comfortabel en luxe stapelbed.

De gezamenlijke ruimte is warm en gezellig ingericht en zal zeker bijdragen aan een fantastisch verblijf. Drink een biertje aan de bar of daag je tegenstander uit voor een potje tafelvoetbal. Of wat dacht u van een heerlijk glaasje wijn rondom de houtkachel? Tevens is er op de eerste verdieping een grote speelkamer voor kinderen en een echte bioscoop met bioscoopstoelen en een levensgroot beeldscherm.

Voor familie- en vriendenweekenden of een zakelijke bijeenkomst wordt de Manderhoeve uw ideale bestemming.
De accommodatie ligt aan de voet van meerdere natuurgebieden.

Tijdens uw verblijf kunt u zelf alles voor uw groep verzorgen. De Manderhoeve beschikt over een grote open keuken voorzien van alle gemakken. Maar uiteraard kunnen wij ook in volledige catering voorzien. Denk hierbij aan de boodschappen, barbeque of diverse buffetten. (ontbijt-lunch-diner).

Neem voor de beschikbaarheid en tarieven contact op met ons op:

Telefoonnummer: 0541 – 680 644
Website: www.manderhoeve.nl
E-mailadres: info@manderhoeve.nl

Impressie de ‘Manderhoeve’

>