Camping Dal van de Mosbeek fietsen en fietstochten

Het Springendal in de gemeente Tubbergen is een erosiedal in de stuwwal van Ootmarsum (uit het Saalien-tijdperk), een door Staatsbosbeheer beheerd natuurgebied. Het gebied staat bekend om zijn bronnen, mooie beken, heuvels en grafheuvels. In dit natuurgebied ontspringt bronwater op drie plaatsen, te herkennen aan de bosmeertjes.

Door Ootmarsum loopt de Laagsestraat, de rode draad in het dorp. Oud Ootmarsum staat bekend om het klootschieten dat hier in de omtrek wordt beoefend. Het dorpje kent de grootste klootschietvereniging van het land en heeft een eigen baan voor deze sport. Je fietst ook door het dorp Rossum. De inwoners van het dorp dragen als bijnaam de Gortekeurne, dat gortkorrels betekent. In Rossum is een zeer actieve carnavalsvereniging. Elk jaar is hier een carnavalsoptocht en een gala.

Je kunt heel goed fietsen in het Springendal. Deze fietsroute kunnen wij u van harte aanbevelen. 


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>