Camping Ootmarsum - Bij openluchtmuseum Ootmarsum

Wanneer je bij onze camping de oprijlaan oprijdt merk je het gelijk: de frisse lucht, het mooie uitzicht en het vele groen. Even weg uit de drukte kom je helemaal tot rust in het prachtige Twentse landschap.

Mander? Ja, Mander!

Camping Dal van de Mosbeek is gelegen in Mander, midden in Landschapspark Noord-Oost Twente en op slechts 1 kilometer van de Duitse grens. Mander hoort bij het kerkdorp Vasse en ligt op ongeveer 5 kilometer van de bekende plaats Tubbergen en het historische kunststadje Ootmarsum.

Zegt men hier in de omgeving Mander, dan is iedereen het er over eens dat het een plek is met een schat aan natuur, cultuur en historie. Mander, bekend als een buurtschap van het dorpje Vasse ligt pal aan de Duitse grens. In dit heuvelachtige grensgebied ontspringt de Mosbeek, één van de laatste ongeschonden beken in heel Nederland. Langs deze Mosbeek hebben drie molens gestaan, waarvan de molens van Bels en Frans bewaard zijn gebleven. Een wandeling of fietstocht langs de Mandercirkels, de Galgenberg of door de Streu mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf op camping Dal van de Mosbeek.


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>