Camping bij Vasse

Stuwwallenlandschap

Op ruim 1 kilometer van onze camping ligt het knusse plaatsje Vasse. Mander en Hezingen vallen als buurtschap onder het dorp Vasse en geniet een fantastische ligging tussen de grotere plaatsen Tubbergen en Ootmarsum. Vasse ligt op de rand van een stuwwallenlandschap.

Adembenemende natuurgebieden

Het dorp is omgeven door adembenemende natuurgebieden als het Dal van de Mosbeek, de Vasserheide, het Streu en ’t Springendal. Midden in Vasse ligt het toeristisch overstappunt waar veel wandel- en fietstochten beginnen of langs komen. De vele goede horeca voorziet u graag van een hapje en een drankje.

Terrassen Vasse

Zeker bij lekker weer zijn de terrassen in Vasse altijd goed gevuld. Een grote supermarkt, keurslager en de warme bakker mogen in dit lieflijke plaatsje zeker niet ontbreken. Tevens wordt er in het dorp het gehele jaar door van alles georganiseerd om het zowel de bewoners als de gasten volledig naar hun zin te maken. De Pareldagen, herfsttintentocht en de Vasserse sfeermarkt zijn maar een kleine greep uit dit grote aanbod.

Bekijk hier ook de restaurants van Vasse.

Restaurant in Vasse Tante Sien


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>