Gasterij de Bakker Restaurant in Vasse

Gasterij de Bakker in Vasse


Midden in het centrum van Vasse bevindt zich Gasterij de Bakker. Ervaar zelf de ontspannen sfeer in dit fraaie restaurant. De keuken is Nederlands-Frans georiënteerd. De rijk gevarieerde menukaart doet u zeker watertanden. Geniet van een prima prijs/kwaliteit verhouding in dit stijlvolle onderkomen.

Gasterij de Bakker Restaurant in Vasse

Restaurant Het Bolscher in Vasse

Ga ook eens lekker onthaasten bij Restaurant Het Bolscher in Vasse. Zij beschikken over een uitstekende lunch- en dinerkaart. Ook voor een koud getapt glas bier kunt u daar goed vertoeven! Of liever een of kop koffie met appelgebak? Het kan allemaal bij Het Bolscher. In de zomer kunt u op het terras genieten van het mooie plaatsje Vasse.

Lunchroom en ijssalon Pura Vida Vasse

In de lunchroom of op hun terras, gelegen midden in het dorp, kunt u genieten van vers bereid ijs. Of wat dacht u van een heerlijk belegd broodje met een van hun barista koffiesoorten. Kom lekker genieten bij Pura Vida Vasse op de Denekamperweg 194a in Vasse.

Lunchroom en ijssalon Pura Vida Vasse

Meer weten over Vasse?

Lees hier meer over de natuur, cultuur en bezienswaardigheden in Vasse.


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>