Restaurant Nijhuis in Mander


Restaurant Nijhuis in Mander
Op nog geen 100 meter van de camping vindt u restaurant Nijhuis. Maak kennis met de kookkunsten van de vrouw des huizes zelf. Naast een uitgebreide kaart kunt u hier ook terecht voor een lekkere kop koffie met huisgemaakte lekkernijen. Tevens zijn er kegel- en bowlingbanen aanwezig voor een gezellig uitje.

Restaurant Nijhuis Mander

Ria's Eetcafé in Mander

Ria’s Eetcafé in Mander, vlakbij de camping is een sfeervol horecabedrijf met ouderwetse gezelligheid, gemoedelijkheid en nog belangrijker: met ouderwetse prijzen Een begrip in en ver buiten de regio.

Na een heerlijke fiets- of wandeltocht geniet u heerlijk op het fraaie terras. Wanneer het weer iets minder is, is dit terras overdekt en verwarmd. De lunch- en grote kaart zijn voorzien van diverse overheerlijke gerechten.

Vergeet tijdens uw verblijf zeker Ria's gehaktbal niet. In de wijde omgeving beroemd!

Restaurant Nijhuis in Mander

Op loopafstand van de camping bevindt zich Restaurant Nijhuis. U kunt daar 't aanwezige natuurschoon in al haar pracht

bewonderen. In hun gastvrije restaurant wordt u gastvrij ontvangen in een gemoedelijke sfeer, waar u ook terecht kunt voor een kop koffie, verfrissing of plate-service.

Restaurant Watermolen Bels in Mander

Het gezellige familierestaurant Restaurant Watermolen Bels is al tientallen jaren een begrip in Twente. Wie bij dit oer-Twentse restaurant gaat eten, proeft niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook een karaktervol bord geschiedenis. Dineren (of lunchen) in of bij de watermolen is ‘gewoon een bijzondere ervaring’ die we iedereen van harte gunnen!

Koffieschuur & terras “De Manderveense Aardbei” in Manderveen

De Manderveense Aardbei beschikt over een leuk ingericht koffieschuurtje en een prachtig terras met speelplek voor de kinderen, waar u terecht kunt voor een beker koffie of thee met een heerlijke vers gebakken wafel met verse aardbeien en slagroom, of een andere heerlijke versnapering. En wat dacht u van echt boerenijs met aardbeien en zelfgemaakte saus? Ideaal om even uit te rusten na een lange fiets- of wandeltocht. Of om na het zelf plukken nog lekker na te genieten midden in het reilen en zeilen van het bedrijf.


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>