Luxe safaritenten in Twente

Hou je van kamperen, maar niet van tenten opzetten? Wil je optimaal genieten van de voorpret voor de vakantie en je geen zorgen maken of alles wel in de auto past? Huur dan een volledig ingerichte safaritent en ervaar hoe luxe kamperen ook kan zijn!

Je houdt bagageruimte over om nog meer dingen mee te nemen die de vakantiepret verhogen. Zo kun je lekker voetballen, badmintonnen, barbecueën, kliederen met zand en water of gewoon lekker van het zonnetje genieten. 

Safaritent in Twente - buiten (1)

Safaritenten voor 4, 5 of 6 personen

Je hebt bij ons de mogelijkheid om een 4- 5 of 6 persoons safaritent te huren, compleet ingericht met een eigen royale badkamer! De safaritenten beschikken tevens allemaal over een royale overdekte houten vlonder waar het heerlijk toeven is. Vanaf uw terras ziet u de zon prachtig ondergaan. 

De safaritent: binnen en buiten

Rondom de safaritenten

Wat een heerlijke camping!

Wij (2 volwassen vriendinnen met onze dochters) hebben voor 3 nachten een prachtige safaritent gehuurd.
Deze is schoon en voorzien van heerlijke bedden en een top douche.
Verder zijn er verschillende speel gelegenheden voor de kinderen. In de buurt is er van alles te doen.
Ik zou iedereen met kinderen deze camping aanraden.

Sabina Bastiaans

(Via Google)

"

Top!!!

Prachtige safaritent op Camping Dal van de Mosbeek. Zeer compleet uitgerust en inclusief heerlijke badkamer. De camping zelf vonden we ook erg mooi. Ons veldje, combinatie van luxe tenten en ruime kampeerplaatsen deed erg gemoedelijk aan met centraal een superleuke speelgelegenheid voor onze kids. Wij kunnen deze camping van harte aanraden!

Familie Kappert

(03-08-2021, via Zoover)

"

Dikke 10 voor de beheerders!

We hebben in 2020 3 dagen met de kinderen/ kleinkinderen in 3 safaritenten doorgebracht bij Camping Dal van Mosbeek.
Het was een feestje op zich, de klein/ kinderen hebben zich 3 dagen kostelijk vermaakt en wij als grootouders heerlijk gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving.
De Camping is voor jong en oud met heel veel ruimte en ziet er zeer voortreffelijk uit, een dikke 10 voor de beheerders.

Marian Dijkhuis

(Via Google)

"

Safaritent gehuurd op heerlijk rustige, sfeervolle camping!

Fantastisch verblijf in een safaritent! Deze is zeer ruim, schoon en van alle gemakken voorzien! Wij verbleven hier een week, maar dit was echt te kort! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Verschillende lekkere eetgelegenheden in de buurt. Vriendelijke en gastvrije familie!

Familie Kokhuis

(26-10-2020, via Zoover)

"

Safaritent huren in Twente?

>