Neem uw eigen paard mee naar de camping!

Vier vakantie op camping Dal van de Mosbeek met uw eigen paard. Vele ruiterpaden en routes zijn vanaf de camping te bereiken. Geniet in alle rust van een ontspannen buitenrit en ervaar hoe mooi dit stukje Twente is.

Paardenstallen en weidegang

Wij beschikken over enkele paardenstallen en over ruim voldoende weidegang. Neem voor vragen en tarieven vrijblijvend contact met ons op. 

Paardrijden in Twente is goud!

Paardrijden is zilver, maar paardrijden in Twente is goud. Wilt u dit zelf ontdekken? Kom dan naar camping Dal van de Mosbeek.

Wij bieden volop weidegang voor uw paard. Tevens beschikken wij over enkele paardenstallen. Komt u met meer paarden dan heeft onze buurman op loopafstand volop mogelijkheden. Bij Stal Denink, op 200 meter van onze camping gelegen, kunt u tevens (begeleide) buitenritten maken. Een unieke ervaring die nog lang zal heugen. 

Als ruiter of menner sta je natuurlijk heel dicht bij de natuur en volgens mij is dat tegenwoordig al best een unieke ervaring. Dit met het Twentse landschap als decor is onbeschrijfelijk mooi. Als je dan de kracht van je paard voelt, een lange zandweg voor je ziet en het enige geluid dat je hoort galopperende hoeven zijn, dan is dat gewoon kippenvel… Ik denk dat iedere paardenliefhebber wel weet wat we bedoelen!

Of u nu in je eentje op pad gaat, of met vrienden of vriendinnen, het Paardrijnetwerk Twente brengt u via de mooiste routes op de mooiste plekken. Ze zijn in kaart gebracht door liefhebbers, die lang getwijfeld hebben of ze ze wel wilden delen. Want sommige plekken zijn zo uniek dat je ze het liefst voor jezelf houdt. Bezoek ze en u snapt waarom!

Vanaf de camping kunt u direct uitrijden naar verschillende ruiterroutes. Maak buitenritten door ‘Het Springendal’, pak dagtochten Tubbergen Oost, Ootmarsum of Tubbergen West. Rij in de bossen, over de Manderheide of door Duitsland. Een ideale plek voor een ruitervakantie.

>