Camping bij visvijvers Wild en de Broekbeeke

Visvijvers De Broekbeke

Midden in het Twentse landschap liggen Visvijvers De Broekbeke. Te midden van een mooi aangelegd park liggen 5 visvijvers, een gezellig paviljoen met 2 overdekte terrassen, waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. De menukaart biedt u een ruime keuze uit diverse snacks en dranken, maar ook kleinere gerechten en tussendoortjes staan vermeld.

U kunt bij ons vissen op regenboogforel en zalmforel op één van onze 4 verschillende forellenvijvers.of vissen op karpers, steuren en meervallen met een gewicht van tussen de 5kg en 40kg in onze Catch & Release vijver. Al met al een gevarieerd aanbod van diverse mooie, grote en supersterke vissoorten. Daarnaast worden er meerdere malen per jaar goudforellen en beekridders uitgezet.

BRON: https://www.debroekbeke.nl/en/

Visvijvers WILD

WILD heeft drie forelvijvers: De Bosvijver, de Feestvijver en de Grote vijver. U kiest op voorhand een vijver. Daarin zetten zij vissen uit. Alle gevangen (zalm)forel mag u meenemen. De kleinere Feestvijver is in de zomermaanden een palingvijver.

FORELVISSEN vanaf de camping

In de forelvijvers worden regenboog- en zalmforellen uitgezet. Gedurende het jaar worden ook bijzondere soorten uitgezet zoals palingen, snoekbaarzen, beekridders, goudforellen en bruine forellen.

De Polbeek, die ontspringt nabij Ootmarsum, zorgt voor natuurlijke doorstroming van ons hele complex. De forellen kopen we rechtstreeks in bij viskwekers die forellen met een constante en gegarandeerde kwaliteit leveren. WILD slaat de vissen buiten op in hetzelfde water als dat door de vijvers stroomt. Via een waterglijbaan gaan de vissen stressvrij het water in. Zo hoeven de forellen niet te wennen aan het daglicht of een verschil in waterkwaliteit. Ze zijn direct klaar om op ‘jacht’ te gaan.

BRON: https://www.wild.nl/vissen/forelvissen/


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>