Camping bij Tubbergen

De gemoedelijke plaats Tubbergen ligt eveneens op maar 5 kilometer van de camping. Tubbergen staat bekend als ‘glasgemeente’ van Nederland. ‘Glasrijk Tubbergen’ is jaarlijks een bekende trekpleister voor liefhebbers van alles wat maar met glaskunst te maken heeft. Het authentieke centrum voorziet van een lange winkelstraat waar men heerlijk kan rond slenteren. Tegenover de Sint-Pancratius Basiliek bevindt zich een groot plein, waar elke dinsdagochtend diverse marktkramen staan.

De St. Pancratius basiliek van Tubbergen heeft 35 bijzondere gebrandschilderde glas-in-loodramen. Meer glaskunst ontdekken? Stap op de fiets en volg de glaskunstroute door Tubbergen en omgeving.

Drostes Dineren in Tubbergen

Bij Droste’s houden ze van lekker eten zonder fratsen. Bij hen kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Herkenbaar en meestal met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving van Tubbergen.

De seizoenen bepalen wat de boeren kunnen aanbieden en dat is wat zij op tafel zetten in hun restaurant.


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>