Camping Dal van de Mosbeek Ootmarsum

Fietsen bij Ootmarsum en Denekamp

De Geele beek, de Dinkel, de Hollandergraven, het kanaal Almelo-Nordholn, de Bijdinkel, het Omleidingskanaal: al deze beekjes, rivieren en kanalen zult u op zijn minst een keer oversteken. Ondertussen kunt u genieten van het Twentse coulisselandschap.

De vakwerkhuizen in Ootmarsum

De route brengt u naar het pittoreske Ootmarsum met de vele vakwerkhuizen. Misschien is het leuk om even door te fietsen naar de Smithuisstraat. Daar vindt u een analemmatische zonnewijzer; een zonnewijzer die alleen de tijd aangeeft als je er zelf in gaat staan. In Denekamp kunt je genieten van de aanblik van het landgoed Singraven. Op gezette tijden kunt u er ook een rondleiding krijgen door het huis, het arboretum of de watermolen waar nog steeds hout gezaagd wordt.

BRON: https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/fietsroute-over-bruggetjes/


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>