Speciaal voor groepen en camper- en caravan clubs

Camping Dal van de Mosbeek is een vertrouwd adres voor diverse clubs en verenigingen die er op uit trekken met hun toercaravan. Omdat ons terrein is ingedeeld in meerdere velden en afgescheiden door diverse groensingels is het terrein uitermate geschikt om met uw club of vereniging te gaan staan.

U staat dan met z'n allen gezellig bij elkaar. Op camping Dal van de Mosbeek zijn diverse opties te bespreken waarbij we voor u zeer aantrekkelijke prijzen hanteren. Onze locatie is de perfecte uitvalsbasis om als groep te verblijven. De camping en de omgeving leent zich uitstekend voor diverse doeleinden waardoor een groepsvakantie op camping Dal van de Mosbeek onvergetelijk wordt.

Recreatieruimte geschikt voor groepen: De 'Manderie'

U kunt als groep gebruik maken van de nieuwe recreatieruimte met terras behorende bij onze camping. Deze ruimte is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Tevens beschikt de ruimte o.a. over een grote bar met koffie- en thee faciliteiten. Een groot TV scherm ontbreekt uiteraard niet. U kunt met ons alle mogelijkheden bespreken om uw verblijf te combineren met het gebruik van deze prachtige ruimte.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of een passende offerte.

kip club 1 camping in Twente

De Wielewalers

28-10-2021

Wat hebben we genoten op deze camping. We waren hier gezamenlijk met 5 bevriende kampeerstellen. 6 fijne, ruime comfortplaatsen bij elkaar op een mooi veld. Erg proper sanitair. Mede dankzij het heerlijke weer hebben we erg veel moois in de omgeving gezien. Het was werkelijk genieten in de Twentse natuur, het dal van de mosbeekspringendal, lutterzand etc. Wij kunnen deze camping van harte aanbevelen, ook zeker als u met meerdere stellen of een kampeerclubje een mooie locatie zoekt. ps: Voor niet caravan bezitters zijn er prachtige safaritenten te huur, compleet ingericht en zelfs met een eigen badkamer!

KIP met Hefdak Caravanclub September 2019

September 2019

Met onze KIP met Hefdak caravanclub hebben we een geweldig najaars clubweekend gehad op camping Dal van de Mosbeek in Mander.
We keken onze ogen uit in deze prachtige omgeving van een beschermd natuurgebied met haar glooiende heuvels. Veel gefietst en
gewandeld en daardoor op alle gemak veel van de regio kunnen zien. Van de molens van Bels en Frans tot aan de Kuiperberg in Ootmarsum
met schitterende vergezichten. ’s Avonds heerlijk bijgekletst en geborreld in de Manderie. (Voor ons de ‘kakelruimte’). Een erg mooie locatie
om met de groep gezellig samen te zijn inclusief bar, koffiemogelijkheden, een groot scherm en voldoende zitruimte voor de hele groep!

Al met al hebben we een enorm geslaagd weekend gehad op camping Dal van de Mosbeek. Ook voor caravan- en camperclubs een prachtcamping.

Wij komen graag nog eens terug, als individueel maar ook zeker als KIP met hefdak club!

>