Camping bij Bad Bentheim

Iedereen valt voor de charmes van het oude kuuroord Bad Bentheim op ruim een half uur rijden van de camping . De oude burcht wijst je al van ver de weg naar dit sfeervolle stadje. Zelfs de meest verwende toerist zal het hier naar zijn zin hebben. Wil je een dagje wellness, een kasteel bezichtigen, naar een museum? Of ga je liever de natuur in; lekker fietsen of op speurtocht door het bos? Bad Bentheim is verrassend veelzijdig!

Als historisch Duits kuuroord – je mag immers niet zomaar „Bad“ voor je plaatsnaam zetten – is Bad Bentheim een perfect dagje uit voor onze gasten. In de  Bentheimer Mineral Therme geniet je van heerlijk warm water en prachtige sauna’s. Mag het iets meer actie zijn, dan is het  BadePark Bentheim  fijn; naast een heerlijk saunalandschap vind je hier een prachtig zwemparadijs met glijbanen – met snelheidsmeting; leuk voor gezinnen met kinderen! Het grote buitenbad is populair in de zomer. Hier kom je helemaal in vakantiesfeer.

Bad Bentheim kan terugblikken op een lange historie; de beroemde burcht Bentheim, die hoog oprijst boven de stad, werd al genoemd in het jaar 1116! Een bezoek aan dit stokoude slot is een must-see tijdens uw verblijf. Daarna heb je de keus uit diverse musea.

Met zo’n idyllische omgeving is een flinke wandeling een absolute aanrader! Het mooie van Bad Bentheim is dat je nooit kunt verdwalen; altijd doemt de machtige burcht weer op in het landschap.

Het aantrekkelijke landschap met glooiende heuvels, afgewisseld met bos en weidevelden is een lust voor het oog. Echte natuurliefhebbers worden enthousiast van het Bentheimer Hute- en Schneitelwald; hier kun je de natuur echt ervaren, helemaal als je op pad gaat met een ranger. In het  Bentheimer Wald  kun je tevens nog door oerbos wandelen.


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>