Eigen paard op camping - In Twente bij Ootmarsum

Eigen paard mee naar de camping in Twente? Dat kan! 

Vier vakantie op onze camping in Twente Dal van de Mosbeek met uw eigen paard. Vele ruiterpaden en routes zijn vanaf de camping te bereiken. Geniet in alle rust van een ontspannen buitenrit en ervaar hoe mooi dit stukje Twente is.

Paardrijden in Twente is Goud!Paardrijden is zilver, maar paardrijden in Twente is goud. Wilt u dit zelf ontdekken? Kom dan naar camping Dal van de Mosbeek.

Wij bieden volop weidegang voor uw paard. Tevens beschikken wij over enkele paardenstallen. Komt u met meer paarden dan heeft onze buurman op loopafstand volop mogelijkheden.

Eigen paard op camping - In Twente bij Ootmarsum

Paardrijden vanaf de camping in Twente


Als ruiter of menner sta je natuurlijk heel dicht bij de natuur en volgens mij is dat tegenwoordig al best een unieke ervaring. Dit met het Twentse landschap als decor is onbeschrijfelijk mooi. Als je dan de kracht van je paard voelt, een lange zandweg voor je ziet en het enige geluid dat je hoort galopperende hoeven zijn, dan is dat gewoon kippenvel… Ik denk dat iedere paardenliefhebber wel weet wat we bedoelen!

Routes met paard vanaf de camping in Twente


Of u nu in je eentje op pad gaat, of met vrienden of vriendinnen, het Paardrijnetwerk Twente brengt u via de mooiste routes op de mooiste plekken. Ze zijn in kaart gebracht door liefhebbers, die lang getwijfeld hebben of ze ze wel wilden delen. Want sommige plekken zijn zo uniek dat je ze het liefst voor jezelf houdt. Bezoek ze en u snapt waarom!

Camping bij visvijvers Wild en de Broekbeeke

Buitenritten vanaf de camping in TwenteVanaf de camping kunt u direct uitrijden naar verschillende ruiterroutes. Maak buitenritten door ‘Het Springendal’, pak dagtochten Tubbergen Oost, Ootmarsum of Tubbergen West. Rij in de bossen, over de Manderheide of door Duitsland. Een ideale plek voor een ruitervakantie.

Camping bij Mander en Manderheide

Paardenstalling op de camping in TwenteWij beschikken over enkele paardenstallen en over ruim voldoende weidegang. Neem voor vragen en tarieven vrijblijvend contact met ons op: info@dalvandemosbeek.nl.

Weidegang paarden op camping in Twente

Paardrijden naast de camping

Paardrijden naast de camping: Erve Denink (gelegen op 200 meter van onze camping) is een uniek startpunt om samen met uw viervoeter een prachtig stukje Nederland te ontdekken! Ervaar de vrijheid van een schitterende buitenrit onder deskundige begeleiding.

Uiteraard is het ook mogelijk om met je eigen paard met of zonder begeleiding een buitenrit te maken. Voor de kleintjes is er de mogelijkheid om te wandelen en te rijden op één van onze kleine pony’s Bella en Sas. Een fantastisch en onvergetelijk uitje bij onze buren!


over de campingeigenaren

DalvandeMosbeek

Wij, de familie Nijhuis, runnen een eeuwenoud bedrijf. We genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Mailt u ons op info@dalvandemosbeek.nl of bel: 0541680644.

Bekijk direct de beschikbaarheid

>