comfort camping in twente

Camping Dal van de Mosbeek is misschien wel het best bewaarde geheim van Twente. Onze gasten geven ons een 9.5 op Zoover, en dat is niet voor niets. Laat u verrassen door onze luxe camping met zeer ruime comfortplaatsen en een super schoon en modern sanitair.

verrassende camping in twente

Camping Dal van de Mosbeek is een luxe camping in Twente (Overijssel) met 132 ruime plaatsen voor ouderen, kinderen, groepen, paarden-, en hondenliefhebbers. Voordelig kamperen in voor- en naseizoen kan bij ons met uw ACSI of BestDeal kaart.

Aankomst vanaf 13:30 uur. Vertrek op de vertrekdag voor 12:00 uur.
U kunt kort voor aankomst navraag doen of de plek al beschikbaar is voor eerdere aankomst. Tijdens uw verblijf kunt u navraag doen of de plek op dag van vertrek nog langer beschikbaar is:-)

Camping in Twente - Dal van de Mosbeek (7)

Over camping dal van de mosbeek

Bij veel recreanten zijn we vanouds bekend als "Erve Nejhoes", een eeuwenoud familiebedrijf in de melkveehouderij. Rond 2005 vond er een herinrichting van het agrarisch gebied plaats in de omgeving van Mander. De familie Nijhuis besloot te stoppen met de melkveehouderij en zich te richten op de recreatieve tak. In de winter van 2009 is camping Dal van de Mosbeek aangelegd op een terrein van ruim 6 hectare.

nieuw vanaf 2020: 4 safaritenten in de verhuur!

Houdt u van kamperen, maar niet van tenten opzetten? Wilt u optimaal genieten van de voorpret voor de vakantie en u geen zorgen maken of alles wel in de auto past? Huur dan een volledig ingerichte safaritent. U hoeft alleen nog maar van je vakantie te genieten en je houdt bagageruimte over om nog meer dingen mee te nemen die de vakantiepret verhogen. Zo kunt u lekker voetballen, badmintonnen, barbecueën, vissen of gewoon lekker van het zonnetje genieten. Als die schijnt dan, want het blijft kamperen! 

hoogtepunten in de omgeving

De hoogtepunten van uw vakantie in Twente vindt u hier. Voorpret gegarandeerd!

onze camping in twente in een notendop

De plaatsen zijn maar liefst 160 tot 200 m². Ruimte genoeg dus voor een voortent én een luifel!

Op uw plaats vindt u: snelle WiFi, watertap, > 10 amp, afvoer, televisieaansluiting.

U zoekt zelf uw plek uit op één van de kleinschalige velden. Graag bij de speeltuin of juist dicht bij het sanitair? Kiest u maar!

Vanaf de camping loopt een paadje het bos in. Historische stadjes Ootmarsum en Tubbergen zijn op 5 km afstand.

U leest, zont en slaapt heerlijk rustig op onze camping. Er zijn hier weinig tot geen omgevingsgeluiden.

Ruime sanitairvoorzieningen, met overal vloerverwarming, zodat u heerlijk warme voeten heeft na het douchen.

Onze bakspieker

Ons pittoreske receptiegebouwtje is een voormalige bakspieker, ook wel een bakkershuisje genoemd. Deze bakspieker is rond het jaar 1700 gebouwd. Destijds ook al door de familie Nijhuis. In 2008 is deze bakspieker geheel gerestaureerd, onder scherp toezicht van het Overijssels Landschap. Onze bakspieker staat namelijk ook op de Rijksmonumentenlijst.
Meer over onze bakspieker leest u hier.

Bakspieker vroeger
Ingang camping Dal van de Mosbeek

De omgeving van dal van de mosbeek

Voor de echte liefhebbers van fietsen en wandelen ligt de camping op een uiterst gunstige locatie, midden in Landschapspark Noord-Oost Twente. Bekende natuurgebieden als de Streu, de Manderheide, ’t Springendal en de cirkels van Jannink liggen op een paar fietsminuten van de camping.

In Mander en Vasse (1 km.) vindt u vele gezellige restaurants en terrasjes.
Het bekende kunststadje Ootmarsum (5 km.) met een openluchtmuseum, landgoederen, musea, galerieën, kunstenaars en zelfs een sterrenwacht is een absolute aanrader voor iedere toerist.

Camping Dal van de Mosbeek veel luxe en rust

Super genoten!

"Genoten van de veelzijdigheid van camping en omgeving. Fraaie entree om de camping te betreden. Fijne, ruime camperplaats van alle comfort voorzien. Sanitair uitstekend. We hebben erg mooi kunnen fietsen in de omgeving en genoten van de heerlijke dorpjes met goede horeca gelegenheden. Wij komen beslist in 2019 nog eens terug. We hebben namelijk in 14 dagen nog lang niet alles gezien!"

FAM. VAN WEEGEN  //  Zoover, 2018

Camping uit Twente ‘Dal van de Mosbeek’ wandelen in Tubbergen

VERBAASD OVER DIT MOOIE STUK NEDERLAND!

"Super genoten van de mooie, schone camping en schitterende omgeving. Verbaasd over dit mooie stuk Nederland. Onderhoud van camping en sanitair is uitstekend. Prima WiFi verbinding en fijn dat er standaard 10 ampère elektra is. Onze kleindochter van 6 jaar is 2 nachtjes wezen logeren en heeft zich prima vermaakt in de fraaie speeltuintjes en op de skelter. Wij kunnen deze camping aan iedereen aanraden! Bedankt!"

FAM. HERSMAN  //  Zoover, 2018

Familie Nijhuis

Wij, Kim, John, Agnes en Jan Nijhuis, genieten volop van het ontvangen van onze gasten. Tevreden bezoekers die een onvergetelijke belevenis hebben gehad in Noord-Oost Twente, daar gaan we voor!

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk.

U kunt ons mailen of bellen. Wij zien u graag op onze mooie camping in Twente!

Contact

Uelserweg 153
7663 TD Mander

>